X
تبلیغات
رایتل






















مهاجرت فوری به اروپا استرالیا کانادا نیوزلنددرکوتاهترین زمان ممکن

اخذ اقامت دائم از طریق ارائه مدرک پناهندگی وکیس معتبر

 

شرایط دریافت تابعیت و شهروندی اتریش

- اقامت قانونی اضطراری (به طور کلی  10 سال)

-نداشتن منع اقامت موقت در داخل و در کشور دیگر منطقه اقتصادی اروپا در دوازده ماه گذشته و یا اخراج از این کشورها

نداشتن محکومیت قضایی، بدون انتظار دادرسی جزایی - در داخل و خارج از کشور، نداشتن جرائم اداری جدی)

- داشتن کار و امکان امرار معاش به اندازه کافی و مطمئن
- نگرش مثبت نسبت به جمهوری اتریش
- قطع علاقه از ملیت قبلی (در صورت امکان و معقول)
- آگاهی از نظم دموکراتیک و همچنین تاریخ اتریش و وین
- نشان دادن دانش زبان آلمانی

- داشتن مدرک زبان آلمانی درحد B1

- افرادی که  30 سال بدون وقفه در اتریش زندگی کرده اند

- افرادی که ۱۵سال بدون وقفه در اتریش اجازه اقامت داشته اند

- مدارک و شواهد که نشان دهد در اتریش حرفه و کار داشید

از طریق ازدواج:

برای افرادی که با یک تابع اتریش ازدواج کرده اند مدت 5 سال زندگی در اتریش لازم است

زندگی مشترک در یک خانه

 

- برای افرادی که از طریق پناهنده گی اجازه اقامت گرفته اند مدت  5 سال زندگی در اتریش لازم است

- تولد در اتریش

- داشتن پدر و مادر اتریشی

حداقل سه سال داوطلبانه داوطلبانه در یک سازمان غیر انتفاعی است (به عنوان مثال سازمان آبی روشن) و یا
حداقل سه سال تجربه کاری در آموزش و پرورش، بخش های اجتماعی و سلامت (به عنوان مثال مراقبت از پرستار سالمندان / سالمندان) و یا
حداقل ورزش سه ساله یک تابع در یک گروه علاقه یا حمایت (نمایندگان به عنوان مثال نماینده کارکنان / آثار، پدر و مادر، سخنگوی / پدر و مادر)


نوشته شده در سه‌شنبه 22 دی‌ماه سال 1394ساعت 07:46 ب.ظ توسط +admin نظرات (0)


Design By : Pars Skin


Archives
Links
Specific
Design
Others

دانلود آهنگ جدید