مهاجرت فوری به اروپا استرالیا کانادا نیوزلنددرکوتاهترین زمان ممکن

اخذ اقامت دائم از طریق ارائه مدرک پناهندگی وکیس معتبر

مهاجرت فوری به اروپا استرالیا کانادا نیوزلنددرکوتاهترین زمان ممکن

اخذ اقامت دائم از طریق ارائه مدرک پناهندگی وکیس معتبر

علیرغم ورود بیشمار پناهجویان به سوئد اقتصاد این کشور همچنان قوی است

ورود ۱۶۰ هزار نفر پناهجو در سال گذشته به  sweden این کشور را مجبور کرده تا هزینه ها و بودجه اختصاص یافته به امور پناهجویان را دو برابر کند.

اختصاص محل اقامت و مسکن برای پناهجویان و هزینه های مربوط به آن از جمله چالشهایی است که دولت سوئد با آن روبروست.

براساس برآوردهای دولت سوئد هزینه های مربوط به پناهجویان به رقم ۵.۵ میلیارد یورو خواهد رسید. این رقم معادل ۵ درصد بودجه کل این کشور است.

علیرغم وجود بحران پناهجویان در سوئد و در اکثر نقاط اروپا، کسری بودجه این کشور از ۰.۹ درصد تولید ناخالص داخلی به ۰.۴ درصد تقلیل یافته است.

اقتصاد سوئد با رشدی معادل ۴.۱ درصد در سال ۲۰۱۵ یکی از پویاترین اقتصادهای اروپا محسوب می شود. حجم بالای تقاضای داخلی و عملکرد موفق تجارت خارجی سوئد در افزایش روند رشد اقتصادی این کشور تاثیر گذار بوده است.

مهاجران در یونان، ناخرسند از بازگشت اجباری به ترکیه

هاجرانی که با آرزوی رسیدن به اروپا قدم در مسیر پرخطر مهاجرت غیرقانونی گذاشته بودند، حالا باید یک گام به عقب بردارند. چرا که با اجرای توافقنامه بین ترکیه و اتحادیه اروپا، آنها به جای قدم گذاشتن در مسیر اروپای غربی و شمالی به اجبار به ترکیه برگردانده می شوند.

بسیاری از انها در جزیره لسبوس  یونان منتظر هستند که نوبت بازگشتشان فرا برسد.

بر اساس توافقنامه بین دولت ترکیه و اتحادیه اروپا، همه مهاجران غیرقانونی که از ترکیه به جزایر یونان می روند باید به ترکیه برگردانده شوند. اتحادیه اروپا هزینه بازگرداندن این مهاجران را به عهده گرفته است. از طرفی به ازای هر یک سوریه ای که از یونان به ترکیه بازگردانده می شود، یک سوریه ای ساکن ترکیه باید بتواند به طور قانونی در اروپا اقامت کند.

کمیساریای عالی سازمان ملل برای  پناهندگان در کنار نهادهای حقوق بشری دیگر از منتقدان توافقنامه اخیر است. بوریس چشیرکوف، سخنگوی این سازمان می گوید: «ما باید قبل از اجرای عملیات بازگشت مهاجران، نسبت به در نظر گرفته شدن تدابیر مورد نیاز اطمینان پیدا کنیم. تا مطمئن شویم که از مهاجران محفاظت می شود. ما نگرانی جدی داریم و از ترکیه و یونان می خواهیم که نسبت به در نظر گرفتن این تدابیر اقدام کنند. هنوز در این دو کشور شاهد کمبودهایی هستیم.»

این سازمان گفته است که در پروژه بازگرداندن مهاجران به ترکیه مشارکت نمی کند اما بر اساس وظیفه اش بر نحوه اجرای آن نظارت خواهد کرد.

آپوستولوس استایکوس، گزارشگر یورونیوز از جزیره لسبوس یونان می گوید: «برای ده ها هزار مهاجر و پناهجویی که به اینجا آمده اند، جزیره لسبوس، حکم جزیره امید را داشت. برای آنها اینجا قدم گذاشتن در اروپا محسوب می شد. اما حالا بسیاری از آنها باید به ترکیه برگردند. جایی که تمایلی برای زندگی در آنجا ندارند.»