X
تبلیغات
رایتل






















مهاجرت فوری به اروپا استرالیا کانادا نیوزلنددرکوتاهترین زمان ممکن

اخذ اقامت دائم از طریق ارائه مدرک پناهندگی وکیس معتبر

از سال 2015 از این پس تمام پناهندگانی که بدون ویزا وارد استرالیا می شوند باید پیش از درخواست پناهندگی نامه ای از وزیر مهاجرت دریافت کنند

از این طریق برای چه ویزاهایی می توانید در خواست دهید؟

ویزای حمایتی وقتی tpv

این ویزا 3 سال اعتبار دارد و شما قبل از پایان اعتبار 3 ساله می توانید برای 3 سال دیگر تمدید کنید یعنی مجموعا 6 سال

شما نمی توانید برای ویزای دائم اقدام کنید جز اینکه وزیرمهاجرت به شما اجازه دهد

ویزای پناهگاه امن اساسی shev

این ویزا 5 سال اعتبار دارد و قبل از پایان برای یک دوره 5 ساله دیگر می توانید درخواست دهید

شما باید قصد زندگی در نواحی تعیین شده را داشته باشید

اگر در این مدت آزمون کار تحصیلات  و مزایا را بگذرانید می توانید درخواست ویزای دیگری را داشته باشید

درخواستهای این 2 ویزا مشابه خواهد بود به گونه ای که  برای shev باید بگویید قصد کار و تحصیل  در مناطق خاص را دارید   و بر کمک هزینه های سنتر لینک نباید متکی باشید

چناچه بتوانید برای ویزاهای  دائم پناهندگی درخواست دهید  این درخواست شما به ویزای tpv تغییر خواهد کرد

نوشته شده در جمعه 25 دی‌ماه سال 1394ساعت 02:10 ق.ظ توسط +admin نظرات (0)


Design By : Pars Skin


Archives
Links
Specific
Design
Others

دانلود آهنگ جدید